Hembesök :/

Idag var den stora dagen, dagen då mamma med stort följe skulle åka hem!

Min man var där, mamma, kuratorn(?!), sjukterapeft och sjuksköterska från sjukhuset och byggmannen och en som skriver intyg från kommunen(?!?!) Fråga inte vad det var för en!

Mamma kom faktiskt runt i huset och in igenom alla dörrar :D Men byggmannen var inte jätte imponerad av huset, -konstigt! Mamma sa att han bara sa vad som inte gick att göra och det vill ju mamma inte höra såklart. Hennes badrum är ett av de största problemen då det inte är "ett badrum" dvs inte våtrumsskyddat för fem öre. Alltså gör kommunen ingenting där inne innan det är åtgärdat, för egna pengar då såklart. Mamma tror att hon ska låna mer pengar och det tror jag inte tillåts av banken även om det är en sk investering i huset. Men det får banken ta så jag slipper vara den elaka svartafåret dottern som bara sabbar mammas liv.
Byggmannen frågade mamma om vad hon tyckte om att bo i lägenhet i värsta fall men det var ju blankt nej till svar, ingen lägenhet kommer på fråga!

Hon kommer få vara kvar på sjukhuset minst till nyår och hon pratar om korttids boende efter det, men det finns ju vissa saker som hon måste klara av innan det blir aktuellt men det verkar mamma helt ha missat. Men det kommer väl på agendan på måndag hoppas jag.

Och en personlig assistent kan hon inte få ännu för hon har inte varit sjuk tillräckligt länge så det är hemtjänsten som gäller och det funkar ju inte, dom är ju bara där typ 2 timmar / dag. Mamma behöver ju hjälp 80% av dygnet eller nåt. Och sen är det ju den lilla, lilla pettitessen med trädgården. Vem ska sköta den? Det gör inte hemtjänsten iallafall!

Nåja, allt ger sig såsmåningom.

Gonatt <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0